Descriere: Este un addons de tip normal. Am pus in addons/amxmodx/configs un fisier numit Comenzi.ini. Acolo sunt toate comenzile pe care le pot utiliza jucatorii cat si adminii.
Author: compaq
Version: 3.0
Download:
http://dl.fisier.ro/files/74drf1g2b1lpfad/addons.rarPluginuri:
* country_kicker - Nu ii lasa pe cei din alte tari in afara de ROMANIA
* remove_admins - Puteti sterge admini direct de pe server (vezi Comenzi.ini din addons/amxmodx/configs)
* ghostchat - Cei vi pot vorbi cu cei morti
* amx_banshot - Puteti da ban cu poza (vezi Comenzi.ini din addons/amxmodx/configs)
* nowalls - Nu se poate trage prin perete/lazi/usi etc.
* full_server_idler_kicker - Da kick celor care sunt afk
* admin_slash - Puteti folosi comenzi precum slay, kick, ban din chat (vezi Comenzi.ini din addons/amxmodx/configs)
* ultimate_ss - Puteti face mai multe poze la un interval de timp (vezi Comenzi.ini din addons/amxmodx/configs)
* admins_online - Afiseaza in stanga sus cati admini sunt online
* server_rules - Afiseaza regulile serverului (modificati din addons/amxmodx/configs/amxx.cfg linia amx_addrule "...")
* fuckoff - Puteti sa le bindati tastele codatilor pe sinucidere (vezi Comenzi.ini din addons/amxmodx/configs)
* anti_sayEN - Nu se poate zice ceva de genul [Badboy v1.6] sau mai stiu eu ce..
* automatic_knife_duel - Cand au mai ramas 2 oameni in viata, se pot provoca la duel in lame (cutite)
* rs_swearfilter - Cenzureaza cuvintele si ii pedepseste pe aceea care le spun
* cl_dlmax - Ajuta la fixarea erorii svc_bad